EMCI-Logo




10 YAŞINDA

Bayrak Direği Modelleri ve Fiyatları

Bayrak Direği Modelleri ve Fiyatları

Bayrak direği genel olarak kurumsal anlamda çalışan kurumlar veya işletmeler için gerekli olmaktadır. Bayrak direği tercih etmek bakımından pek çok seçenek mevcuttur. Teleskopik bayrak direği, paslanmaz bayrak direği, krom bayrak direği, makam bayrak direği, en uzun bayrak direği gibi tercihlerde bulunulmaktadır.

Bayrak Direği Modelleri ve Fiyatları

Bayrak direği genel olarak kurumsal anlamda çalışan kurumlar veya işletmeler için gerekli olmaktadır. Bayrak direği tercih etmek bakımından pek çok seçenek mevcuttur. Teleskopik bayrak direği, paslanmaz bayrak direği, krom bayrak direği, makam bayrak direği, en uzun bayrak direği gibi tercihlerde bulunulmaktadır. Bayrak direği alırken özellikle kaç metre yüksekliğinde alacağınıza karar vermeniz gerekmektedir. Galvanizli bayrak direği Özellikle bu alanda 10 küsür yıl kadar paslanmadan sağlam bir şekilde dayana bilmektedir. Masa üzeri bayrak koymak için küçük bayrak direklerinin yanı sıra resmi yoldan bir kurum veya işletmenin dışında bayrak asmak için gerekli bayrak direği çok daha büyük olmaktadır. Bayrak direği alırken özellikle dış mekânda tercih edileceği için paslanmaz çelik bir ürün tercih etmek gerekmektedir.

Paslanmaz çelik olarak satılan bayrak direklerinin bayrak asma sistemi ile alakalı iki durum söz konusudur. Birincisi içten ipli sistem Diğeri ise dıştan ipli sistemdir. Bu sayede bayrak asma işlemleri kolay bir şekilde halledilebilmektedir. Paslanmaz bayrak direği alırken genelde kullanılan bayrak asma sistemi içten iple sistem olmaktadır. Söz konusu olan direklerin kullanılabilmesi bakımından özellikle direklerin beton ile sert bir zemine yerleştirilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde ise söz konusu olan bayrak direği kolay bir şekilde yerinden oynayabilir. Buna zemin hazırlamak için bayrak direğinin düz zemindeki betona dökülmesi gerekmektedir. Bayrak direği alırken özellikle bayrağın rüzgar ve zemine uygun bir şekilde monte edilmesi gerekmektedir. Bu aşamada sorunsuz bir montaj işlemi gerçekleşmesi bakımından öncelikle direğin yan yatırılarak onarılması ve ardından zemine o şekilde monte edilmesi gerekmektedir. Demir bayrak direği Türk bayrağı veya herhangi bir kurumsal bayrağın kullanımı bakımından elverişli olmaktadır.

Bayrak direği modelleri tercih ederken özellikle ne için bu ürünü tercih ettiğiniz ve kurumsal bir firma olup olmamanız önem taşımaktadır. Bu noktada genel olarak kurumsal bir firma iseniz daha kaliteli bir ürün tercih etmeniz gerekmektedir. Poligon bayrak direği bu alanda en sık tercih edilen bayrak direği modelleri arasında yer almaktadır. Uygun fiyatlardan Yüksek kalitede bir ürün tercih etmek istiyorsanız bu noktada firmamıza ulaşabilirsiniz. Bayrak direği alırken pek çok kalitede ve özellikte direk karşınıza çıkacaktır. Özellikle kullanacağınız alana göre bir uzunlukta ve firmanıza uygun bir şekilde ürün tercih etmeniz son derece yararlı olacaktır.

Bayrak Direği Modelleri ve Fiyatları