EMCI-Logo




10 YAŞINDA

Galvaniz Kamera Direği

Galvaniz Kamera Direği

Galvaniz kamera direği üretimi yapan firmamız, müşterinin talepleri doğrultusunda 80 km/h ile 160 km/h rüzgar hızına kadar dayanıklı olan kamera direkleri üretimi yapmaktadır. Direğin kullanılacağı alana göre pek çok farklı tasarımlarda kamera direkleri üretimi yapılabilmektedir.

Galvaniz Kamera Direği

Galvaniz kamera direği üretimi yapan firmamız, müşterinin talepleri doğrultusunda 80 km/h ile 160 km/h rüzgar hızına kadar dayanıklı olan kamera direkleri üretimi yapmaktadır. Direğin kullanılacağı alana göre pek çok farklı tasarımlarda kamera direkleri üretimi yapılabilmektedir. Çelik sacdan bükülerek yapılan kamera direği ürünlerimiz, uluslararası tüm standartlara sahip olarak üretilip müşterilerimizin beğenisine sunulur. Farklı dikdörtgen ve kutu kesitli profiller üretilebilen direklerimiz site içerisinde, alışveriş merkezlerinde ve otoparklarda güvenli alan oluşturulması için son derece yüksek bir öneme sahiptir. En dayanıklı kamera direkleri denildiğinde çelik profillerden yapılan direklerin akla gelmesi ve firmamızın bu yönde tamamen müşteri odaklı ürünler üretmesi, tüm ürünlerin memnuniyet verici şekilde karşılanmasına olanak tanıyor.

Galvaniz kamera direği, korozyona karşı oldukça uzun ömürlü olacak şekilde üretilir. Sıcak daldırma yöntemi ile üretilen bu direklere istenildiği taktirde elektrostatik toz boya işlemi de yapılabilmekte ve dayanıklılığı daha artırılabilmektedir. 6 mt galvaniz kamera direk en uygun kamera direklerinden bir tanesi olarak tarafımızdan üretilmektedir. Uzun süre hizmet verebilen yapıda olan bu direkler, görsellik açısında da güvenlik açısından da en uygun seçim olarak bilinir. Günümüzde kamera direği uygulamasının oldukça önemli olması, ürünlerin yüksek kalitede olması gerekliliğini bir kez daha artırmıştır. Tüm standartlara uygun yapısı, kaliteli malzemesi ve estetik görünümü ile ürünlerimiz sektörün her zaman en çok tercih edilen ürünleri konumunda bulunur.

Galvaniz kamera direği, kullanım alanları özellikle son yıllarda çok yaygınlaşmıştır. Pek çok sektörde kullanılıyor olması üretime çeşitliliği getiren unsurlardan biridir. Özellikle spor karşılaşmalarının yapıldığı yerlerde çok tercih edilen estetik kamera direkleri alanı ya da araziyi çok daha iyi ve net görebilmek adına oldukça önemli bir göreve sahiptir. Ayrıca kare şeklinde tasarım ile birden çok köşeye kurulabilen kaliteli kamera direkleri, 360 derece dönebilen bir yapıya sahiptir. Bu sebeple hiçbir şekilde kameranın görüş açısı engellenmezken, görüntünün çok daha net olmasına olanak tanır. Galvaniz kamera direkleri hakkında detaylı bilgi almak için ürün katalogumuza göz atabilir, tasarımlar hakkında çok daha fazla fikir edinebilirsiniz.

Galvaniz Kamera Direği