EMCI-Logo




10 YAŞINDA

Krom Bayrak Direkleri Fiyatları

Krom Bayrak Direkleri Fiyatları

Bayrak direklerinin temel işlevi yıkılmadan ve tehlikeye yol açmadan şirket flaması, Türk bayrağı veya farklı bayrakları taşımak olarak belirlenmiştir.

Krom Bayrak Direkleri Fiyatları

Krom bayrak direkleri birçok alanda kullanılan ürünlerdir. Bu ürünler sayesinde hem montaj daha kolay yapılmakta hem de kullanım ömrü artmaktadır. Birçok işletmede bu direk modelleri kullanılabilmektedir. Bayrak direklerinin temel işlevi yıkılmadan ve tehlikeye yol açmadan şirket flaması, Türk bayrağı veya farklı bayrakları taşımak olarak belirlenmiştir. Bu görevi en iyi şekilde yerine getirebilecek ürünlerden birisi ise krom bayrak direkleri olarak karşımıza çıkıyor. Krom bayrak direkleri fiyatları hakkında bilgi almak ve bu direklerden temin etmek isterseniz bizlere ulaşabilirsiniz. Alanında uzman kadromuz son teknoloji makine parkurlarında bu ürünlerin üretimini gerçekleştirmektedir. Siz de kaliteli ve uygun fiyatlı krom direkler için bizi arayabilirsiniz.

Krom Bayrak Direği Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

Krom bayrak direği almaya karar verdiyseniz temel bazı noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Demir bayrak direği seçerken aşağıdaki özelliklere dikkat ederseniz son derece kaliteli bir ürün alabilirsiniz:

•    İlk olarak borunun et kalınlığı önemlidir. Krom bayrak direklerinde bu et kalınlığı genel olarak 2mm seçilmektedir. Daha düşük et kalınlıklarında sıkıntı oluşabilmektedir.
•    Bir diğer önemli nokta ise makara sistemidir. Dıştan veya içten ipli makara sistemi olabilir. Buradaki seçim kullanım alanına göre değişebilmektedir.
•    Bayrak direğinin oturduğu ve alt kısımda sabitlendiği flanş ölçüleri oldukça önemlidir. Bu ölçüler boya uygun şekilde seçilmelidir. Sağlam montaj için doğru flanş seçimi şarttır.
•    Bayrak direğinin boyu işletmeye uygun seçilmelidir. Çok kısa veya uzun bayrak direkleri risk oluşturacaktır.

Tüm bunlara dikkat ederek siz de profesyonel bir deneyim yaşayabilir, kaliteli bayrak direkleri temin edebilirsiniz. 

Krom Bayrak Montajı Nasıl Yapılır?

Krom bayrak direği fiyatları araştırması yaparken montaj kısmını da düşünmeniz gerekmektedir. Doğru montaj yapılmış bir bayrak direği işe yarayacaktır. Ancak sıkıntılı montajlarda ciddi problemler ortaya çıkabilir. Bayrak direği sabit durmayabilir. Devrilerek can ve mal kaybına yol açabilir. Bu yüzden mutlaka profesyonel ekiplerden destek almak gerekiyor. Yeterli derinlikte açılan çukur ile bayrak direği çok daha sağlam bir halde monte edilebilir. Gerekli beton miktarı da doğru ayarlanıp flanşlar ile destek verildiğinde son derece profesyonel bir bayrak direği yapılacaktır. 

Krom Bayrak Direkleri Fiyatları