EMCI-Logo




10 YAŞINDA

Bahçe Aydınlatma Direği

Bahçe Aydınlatma Direği

Bahçe, ortak alanlar ve sokaklarda aydınlatma oldukça önemlidir. İnsanların rahat hareket edebilmesi ve güvenliğin sağlanması için bu ürünler şarttır. Bu ürünler sayesinde akşamları ortamlar daha aydınlık ve güvenli olabilmektedir.

Bahçe Aydınlatma Direği

Bahçe, ortak alanlar ve sokaklarda aydınlatma oldukça önemlidir. İnsanların rahat hareket edebilmesi ve güvenliğin sağlanması için bu ürünler şarttır. Bu ürünler sayesinde akşamları ortamlar daha aydınlık ve güvenli olabilmektedir. Bahçe aydınlatma direği genel ve standart bir ürün gibi düşünülse de farklı çeşitleri bulunmaktadır. Birçok farklı model ve renk seçeneği mevcuttur. Ayrıca tek duya sahip, çift duya sahip bahçe aydınlatma direkleri de mevcuttur. Bu ürünlerden seçim yaparken dikkat edilmesi gereken temel nokta ürünlerin ortamı yeterince aydınlatması olacaktır. Seçim yaparken yerden yükseklik, ampul gücü, duy sayısı, konumlandırma gibi birçok noktaya dikkat etmek de önem taşımaktadır. 

Bahçe Aydınlatma Direği Seçimi

Eğer siz de bahçe aydınlatma direği seçimi yapmak istiyorsanız firmamızdan destek alabilirsiniz. Bazı temel noktalara dikkat ederek en doğru bayrak direğini seçebilirsiniz. Direk seçimi yaparken şunlara dikkat etmeniz önem taşımaktadır:

    •    İmal edilen malzeme çok önemlidir. Eğer doğru bir malzeme seçimi yapılırsa iyi sonuç alınabilir. Sağlam, paslanmayan, dayanıklı ürünler her zaman daha uzun ömürlü olur.
    •    Direk uzunluğu doğru seçilmelidir. Tüm alanı aydınlatacak bir direk seçimi önemlidir.
    •    Duy sayısı yeterli olmalıdır. Eğer direk sayısı az ise mutlaka fazla duya sahip, daha fazla ışıma yapan ürünler tercih edilmelidir.
    •    Direk montaj zemini doğru seçilmelidir. Eğer bu doğru seçilirse montaj daha sağlıklı olur.

Tüm bunlara dikkat ederek siz de harika bir direk seçebilirsiniz. 

Bahçe Aydınlatma Direği Türleri

Farklı birçok tür bahçe aydınlatma direği vardır. Bu türlerin oluşma sebebi genel olarak yapılan malzeme olarak karşımıza çıkıyor. Galvaniz, metal, alüminyum gibi direk türleri mevcuttur. Bunlara ek olarak Boyalı, boyasız, işlemeli, paslanmaz çelik gibi modeller de mevcuttur. Tüm modeller arasından doğru seçimi yapmak için dikkat edilmesi gereken temel noktalar bulunuyor. Bunlardan birincisi direğin mutlaka kullanılacak alana uygun olmasıdır. Örnek vermek gerekirse dış mekânda kullanılacak bir aydınlatma direğinde mutlaka paslanmaz çelik, korozyona dayanım aranması gerekir. Yağmur sularından etkilenmemesi önemlidir. Tüm bunlara dikkat ederek siz de doğru bir seçim yapabilirsiniz.

Bahçe Aydınlatma Direği