EMCI-Logo




10 YAŞINDA

Bayrak Direği Montajı

Bayrak Direği Montajı

Bayrak direği; okullarda yapılacak törenlerde kullanılmak, çeşitli kurumların açılışı, milli bayram ve gösteriler başta olmak üzere farklı alanlarda kullanılabilmeye uygundur. Kullanılacak her bir amaç için bayrak direğinin uzunluğu farklılık gösterir.

Bayrak Direği Montajı

Bayrak direği; okullarda yapılacak törenlerde kullanılmak, çeşitli kurumların açılışı, milli bayram ve gösteriler başta olmak üzere farklı alanlarda kullanılabilmeye uygundur. Kullanılacak her bir amaç için bayrak direğinin uzunluğu farklılık gösterir. En büyük avantajı esen şiddetli rüzgara karşı dayanıklılığı bulunmasıdır. En sağlıklı bayrak direği montajı uygulanırken ham yüksekliğinin 3 metre olması gerekir. Bu bayrağın takıldığı kısmın yer ile temasını kesmeye yarayan bir faktördür. Üretimi yapılan bayrak direğinin farklı modelleri bulunur. Bu modeller kaliteyi arttırırken fiyatlarda da değişme neden olur. Bayrak direklerinde kullanılan modeller arasında döner sisteme sahip olanlar daha çok tercih edilir. Krom kaplama, paslanmaz krom kaplama, paslanmaz çelik, bayrak direklerinde sıklıkla kullanılan ve tercih edilen modeller arasındadır. Mekanizma olarak iç kısımdan bayrağı tutacak bir ip dengesine sahiptir. 

Bayrak direği imalatı ve yapımında kullanılan malzemeler yağmur, kar gibi olumsuz hava koşullarına yönelik paslanmaz çelikten yapılmaktadır. Bayrağın bulunduğu tepe noktasının rüzgar ile beraber rahatlıkla dönebilmesini sağlayacak 360 derecelik dönme kapasitesine sahip bir mekanizma bulunur. Belirli zamanlarda bayrağı indirebilmek kolaylıkla yıkanabilmesini sağlamak için bayrak direğini indirip kaldırmaya fayda sunacak özel bir mekanizması bulunur. Özellikle bayrak direğinin sorunsuz ve kusursuz görünümünü sağlayarak denge oluşumunu destekleyen alt gövde alanı, paslanmaz menteşe ve flanşlar ile tutturularak kolay bir kullanım sağlar. Paslanmaz bayrak direğinde kullanılan ve büyük fayda sağlayan püf nokta düz durarak dengelenmesine destek olan çelik bayrak muhafazasıdır. Bayrağın herhangi şiddetli bir rüzgara karşı uçmasına engel olacak oluşturulmuş özel bir zincir boru ile bağlantısının kurularak sabitlenmesine fayda sunmaktadır.

Ürün çeşitliliği oldukça fazla yalnızca dış alana yönelik değil kurum ve kuruluşlarda ve makam odalarında masa üzerinde ve yere konumlu bir şekilde kullanılabilecek çok çeşitli bayrak direği modelleri de bulunmaktadır. Çoklu parçadan oluşması kalite standartlarının öncelenmesi ve ileriye dönük yıllarca kullanılabilir bir malzeme çeşitliliğini ortaya koyar. Bayrak direği modelleri içten ipli, standart, ekonomik ve krom malzemeli, makam odasında kullanabilecek bayrak direği, şehitliklerde kullanılacak bayrak direği, duvar tipi ve galvaniz oluşumlu bayrak direği ve bunun yanı sıra çeşitli aksesuarları parçalı bir şekilde satışta bulunmaktadır.

Bayrak Direği Montajı