EMCI-Logo




10 YAŞINDA

Alüminyum Aydınlatma Direkleri

Alüminyum Aydınlatma Direkleri

Alüminyum aydınlatma direkleri güzel tasarımları ve özellikle yaratıcı ve estetik açıdan sahip olduğu unsurlar ile dikkat çekiyor. Yalnızca belli alanların aydınlatılması amacıyla değil aynı zamanda hoş bir görüntü yakalanmasında ve kentsel dokunun bozulmaması anlamında da katkı sağlıyor.

Alüminyum Aydınlatma Direkleri

Alüminyum aydınlatma direkleri güzel tasarımları ve özellikle yaratıcı ve estetik açıdan sahip olduğu unsurlar ile dikkat çekiyor. Yalnızca belli alanların aydınlatılması amacıyla değil aynı zamanda hoş bir görüntü yakalanmasında ve kentsel dokunun bozulmaması anlamında da katkı sağlıyor. Alüminyum direkler, modern ve estetik bir yaşam alanı oluşturulmasına doğrudan etki eden özelliklere sahip olarak tasarlanır. Malzeme olarak kullanılan alüminyum, son derece hafif bir yapıya sahiptir. Sahip olduğu özellikler kapsamında geri dönüşüm için de oldukça elverişli olan bu aydınlatma direkleri sağladığı pek çok avantaj nedeniyle günümüzün en sık tercih edilen direk modelleri olarak karşımıza çıkıyor.

 

Alüminyum aydınlatma direkleri, parklarda, bahçelerde, şehirlerarası ve şehir içi yollarda aydınlatma sağlamak amacı ile farklı tiplerde tek konsollu ya da çift konsollu şekilde üretiliyor. Tasarım açısından oldukça farklı seçeneğe sahip olan bu direkler, bilinen direklerden ayrı olarak armatür konsollar ve özellikler bakımından da farklı bir kimliğe sahip uygun oluyor. Ürün yelpazesi oldukça geniş bu direkler, ayrıca müşterilerden gelen özel taleplere göre de projelendirilebiliyor. Alüminyum aydınlatma diğeri fiyatı kapsamında değerlendirmek gerektiğinde alternatiflerine nazaran bu modellerin çok daha elverişli olduğu da söylenmesi gerekenler arasında yer alıyor. Bilinen aydınlatma direği modellerinden bir diğer açıdan farklı olan kısım ise bu direklerin fonksiyonel pek çok özelliğinin bulunmasıdır.

 

Alüminyum aydınlatma direkleri yoğun bir tasarım hassasiyetine sahip olarak üretilir. Uluslar arası kalite standartlarına sahip olarak üretilen direklerin yaklaşık 8 metre uzunluğa kadar hazırlanabilmesi mümkündür. Alüminyum aydınlatma direği modelleri çerçevesinde özel kalıplarda imal edilen her bir farklı direk, özel metrajlar uygulanarak kalıplanır ve tamamen alüminyum gibi hafif bir maddeden üretilir. Dekoratif alüminyum direkler, kişi, kurum ya da kuruluşları özel istekleri doğrultusunda LED motiflerle ya da özel bazı logolarla süslenebilme özelliğine de sahiptir. Direklerin gövde kısmına lazer yardımıyla logo ve yazı benzeri işlemeler yapılarak, her kurum ya da kişinin kendini en iyi şekilde ifade edebilmesi için özel renk tonlarında çalışmalar yapılabilmesi de bu direk modelleri hakkında beğeni toplayan bir unsurdur.

Alüminyum Aydınlatma Direkleri