EMCI-Logo




10 YAŞINDA

Kamera Direği Firmaları

Kamera Direği Firmaları

Kalite standartları ön planda tutularak üretimi sağlanan kamera direkleri firmalar aracılığı ile istenen boyutta üretilebilmektedir

Kamera Direği Firmaları

Kalite standartları ön planda tutularak üretimi sağlanan kamera direkleri firmalar aracılığı ile istenen boyutta üretilebilmektedir. Satışı yapılırken en çok önem verilen husus toplu alanlarda güvenliği gelecek ve olumsuzluklar meydana getirecek bir ortam hazırlamaktır. Kullanılan boyanın kalitesi de dış hava koşullarından etkilenmenin önüne geçecektir.

Sağlık açısından da üretim yapılırken Türk Standartları Endüstrisine uygun olarak işlemler uygulanmaktadır. Farklı sektörlerde kullanılabilmeye uygunluk sunan kamera direkleri kurumsal olarak işte evde bulunan çeşitli firmalar başta olmak üzere ulusal ve uluslararası spor müsabakalarının yapıldığı dış alanlarda da kullanılabilir. Kamera direği tasarımında bulunurken en çok dikkat edilmesi gereken nokta muhakkak ki güvenliktir. Kameraların görüş açılarını herhangi bir kör nokta bırakmayacak şekilde ayarlanabilmesine fırsat sunan çoklu kenar özelliği ile üretimi yapılmaktadır. Amaç firmaların kurum ve kuruluşların tam donanımlı olarak güvenliğini sağlayabilmektir.

 

Portatif olarak üretilen her bir kameranın işlevsel olarak da bireye kolaylık sunması en önemli nokta olarak görülür ve burada önemli olan gündelik hayatta rahat bir şekilde kullanılmayı destekleyici ve istendiğinde kameranın tekrar aşağıya indirilebilmesini sağlayacak bir mekanizmanın bulunuyor oluşudur. Asansörlü sistemler olarak adlandırılan bu modellerde özel istek doğrultusunda üretimi sağlanmaktadır. Uygulamada bulunan her türlü kamera direğinin bakım ve onarımı rahatlıkla sağlanabilmekte, yıpranmış olan bir görüntü mevcutsa ek parçalarla süreç sağlıklı hale getirilmektedir. Kurulum, bakım ve onarım aşamaları sistematik bir şekilde firma aracılığı ile gerçekleştirilebilir. Modeller birbirinden farklı ve en ulaşılmaz bölgelerde kullanılmaya fırsat sunacak bir üretim bandından geçer. Kalite ve dayanıklılığın ön planda tutularak işlevsel ürünleri halka sunabilmek temel vizyondur.

 

Estetik tasarımlarla bulunulan alanda bir görünüm sunabilmek bizim için değerlidir. Üretimi sağlanan tüm kamera modelleri modern ve doktor aktif farklı tasarımlarda bulunmaktadır.Teleskopik kamera direkleri alüminyum alaşımlı üretilmek ile beraber esnek bir uzatma mekanizmasına da sahiptir. Farklı boylarda üretimi sağlanırken çelik boru tasarımı uzun yıllar paslanmadan kullanabilmeyi desteklemektedir. Üretimi yapılan kamera direklerinin montajı, bakım ve onarımı da firmamız aracılığı ile sağlanmaktadır. Gerekli görüldüğü takdirde manuel kurma kolu aracılığı ile bireysel müdahale yapabilmeyi sağlayacak mekanizma alanları da bulunmaktadır.

 

Kamera Direği Firmaları