EMCI-Logo




10 YAŞINDA

Bahçe Aydınlatma Direkleri

Bahçe Aydınlatma Direkleri

Bahçe Aydınlatma Direkleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler ve Bahçe Aydınlatma Direklerinin İmalatında Verdiğimiz Hizmetler İçin Tıklayın!.

Bahçe Aydınlatma Direkleri

Bahçe Aydınlatma Direkleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bahçe Aydınlatma Direkleri, dış mekan dekorasyon ürünlerinin en çok tercih edilenleridir. Bahçeler; ailenin günün yorgunluğu atmak için, ferah rahat ve sakin bir zaman dilimi geçirmek için tercih ettikleri yerlerdir. Bahçe düzeni ve konforu huzurlu vakit geçirmek için dikkat edilen konulardır.

Bahçe aydınlatma direkleri, şık ve dekoratif olmak dışında kullanım açısından birçok fayda sağlamaktadır. Bahçelerin akşam vakitlerinde de rahatlıkla kullanılması için doğru aydınlatmanın yapılması oldukça önemlidir. Güvenli, estetik ve enerji tasarrufu olan aydınlatma sistemi oluşturulmalıdır. Bu konuda aydınlatma direkleri en doğru tercih olacaktır. Doğru özelliklere sahip dış mekan aydınlatmalarından bahçe için en uygunu direk aydınlatmaları seçilmelidir. Seçim yapılırken aydınlatma direkleri özellikleri iyi incelenmelidir.

Bahçe Aydınlatma Direkleri Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Aydınlatma işi teknik açıdan donanımlı bilgi gerektiren bir iştir. Aydınlatmanın sistemi, elektrik düzeneğinin oluşturulması, kullanılan malzemelerin her türlü iklim koşuluna uygun olması zaruridir. Bahçe Aydınlatma direkleri seçilirken özellikleri iyi incelenmelidir.

Bahçe aydınlatma direkleri:

  • Doğal ve sağlıklı ışık vermelidir.
  • Enerji tasarrufu sağlamalıdır.
  • Uzun ömürlü kullanım özellikli hammaddeden yapılmalıdır.
  • İklim koşullarına dayanıklı malzemeden üretilmelidir. Isı değişimine karşı dayanıklı olmalıdır.
  • %95 üzerinde renksel verim özellikli olmalıdır.
  • Uzun süreli kullanılacak ürünler oldukları için aydınlatıcı ısıya dayanıklı olmalıdır.
  • Dekoratif açıdan şık ve estetik olmalı, özel tasarlanabilmedir.
  • Otomatik Led ışıklı direkler tercih edilmelidir.

Bu özelliklerin yanı sıra maddi olarak da en uygun ve ekonomik direkler seçilmelidir.

Bahçe Aydınlatma Direkleri Fiyatları

Bahçe aydınlatma direkleri fiyatları belirlenirken seçilen direk özellikleri, bahçe boyutu, alan özellikleri bilinmelidir. Bahçe mekan analizi yapılmalıdır. Bahçe için en uygun modeller belirlenmelidir. Ayrıca seçilecek direk aydınlatma malzemeleri de fiyat değişimlerine neden olabilmektedir. Tasarruf sağlayan, dayanıklı malzemeler ile yapılan direkler fiyat olarak farklıdır.

Bahçe aydınlatma direkleri fiyatları, özel tasarım ürünler seçildiğinde de farklı olmaktadır. Kullanıcı ihtiyaç ve tercihlerine göre fiyatlandırma yapılabilir. Müşteri ihtiyaç ve tercihleri, aydınlatma uygulanacak alan özellikleri, tesisat durumu fiyatı etkilemektedir. Tasarruf yapan, kendi maliyetini kendi çıkarabilecek şekilde tasarlanmış direklere, en uygun fiyata sahip olabilmek için bizimle iletişime geçebilir, bahçe direkleri hakkında ve direk fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bahçe Aydınlatma Direkleri