EMCI-Logo




10 YAŞINDA

Galvaniz Bayrak Direği

Galvaniz Bayrak Direği

Galvanizli Bayrak Direkleri Dış Etkiler Ve Korozyona Karşı Çok Daha Dayanıklı Olduğu İçin Daha Uzun Yıllar Hizmet Vermektedir.

Galvaniz Bayrak Direği

Bayrak direği arayışınız var ise bu arayışı galvaniz bayrak direği ile sonlandırabilirsiniz. Bu bayrak direkleri özel yapıları sayesinde uzun yıllar kullanıma uygundur. Siz de tercihinizi galvanizden yana yaparak bayrak direğinin uzun yıllar kullanılabilmesini sağlayabilirsiniz. Bayrak direkleri farklı malzemelerden imal edilebilmektedir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta bayrak direğinin kaliteli bir malzemeden imal edilmiş olmasıdır. Galvaniz bayrak direkleri hem kaliteli malzemelerden imal edilir hem de özel metotlar ile kaplanır. Bu ise uzun yıllar kullanılabilmesini sağlar. Siz de bu konuda firmamızdan destek alarak galvaniz kaplamalı özel bayrak direklerimiz ile uzun vadeli bir yatırım yapabilirsiniz. Kolay montaj metotları ile direk kurulumunu tamamlayabilirsiniz.

Galvaniz Bayrak Direği İmalat Süreci

İmalat sürecinde öncelikle bazı montaj aşamaları gerçekleşmektedir. Bu aşamalarda çelik sac kullanılmaktadır. TS 2162 kodlu çelik sac ile konik şekilde bir montaj gerçekleştirilir. Bu bayrak direğinin şeklini oluşturacak şekilde tamamlanır. Son şeklini alan bayrak direğinde daldırma işlemine geçilir. Bu noktada da yine standartlara uygun hareket edilir. TSE-914-ISO standartlarına uygun olacak şekilde galvaniz kaplama yapılır. Daldırma işlemi esnasında profesyonel ekibimiz özenli bir çalışma yürütür. Sonucunda tam anlamıyla düzgün şekilde galvaniz kaplamaya tabii tutulmuş uzun vadede kullanım imkânı sunan bir bayrak direği ortaya çıkar. Galvaniz bayrak direği bu imalat süreci sayesinde korozyona karşı dayanıklı hale gelmektedir. 

Galvaniz Bayrak Direği Avantajları

Öncelikle galvaniz bayrak direği uzun yıllar kullanılabilir. Bu en büyük avantajdır. Bayrak direklerinin kullanım süresi 25 yılı bulabilmektedir. Bir diğer avantaj ise korozyona karşı dirençtir. Sac malzemenin zaten bir direnci bulunuyor. Buna ek olarak galvaniz kaplama ile direnç ekstra artırılıyor. Özellikle dış ortam şartlarından kaynaklanan korozyon hasarlarına karşı bu oldukça önemlidir. Galvaniz kaplanmış direklerde böyle sorunlar ortaya çıkmamaktadır. Siz de firmamızın özel kaplamalı direklerini tercih ederek bu alandaki ihtiyacınızı uzun vadede sonlandırabilirsiniz. Fırınlanama işlemine de tabii tutulan bu bayrak direkleri dış etmenlere karşı ekstra dirençli hale gelmektedir. Siz de firmamızdan profesyonel destek alarak en kaliteli bayrak direğini temin edebilirsiniz.

Galvaniz Bayrak Direği