EMCI-Logo




10 YAŞINDA

Dekoratif Aydınlatma

Dekoratif Aydınlatma

Dekoratif aydınlatma, bir adet iç aydınlatma katmanı olarak tanımlanabilir. Daha basit bir şekilde söylemek gerekirse evler için kullanmakta olan mücevherlere benzetilebilir. Yani dekoratif aydınlatmalar, yaşam alanınızın parlamasına ve aydınlanmasına yardımcı olan aydınlatma türüdür. Evinize dekoratif aydınlatma armatürleri ekleyerek evinizi daha göz alıcı bir yer haline getirebilirsiniz.

Dekoratif Aydınlatma

Dekoratif Aydınlatma

Dekoratif aydınlatma, bir adet iç aydınlatma katmanı olarak tanımlanabilir. Daha basit bir şekilde söylemek gerekirse evler için kullanmakta olan mücevherlere benzetilebilir. Yani dekoratif aydınlatmalar, yaşam alanınızın parlamasına ve aydınlanmasına yardımcı olan aydınlatma türüdür. Evinize dekoratif aydınlatma armatürleri ekleyerek evinizi daha göz alıcı bir yer haline getirebilirsiniz. Aydınlatma yapılacak herhangi bir ortamda iç mekan aydınlatma ve dış mekan aydınlatma konseptlerin de dekoratif aydınlatma tasarımının yanı sıra birbirinden farklı dekoratif aydınlatma ürünleri ve ürünler kullanılabilir. Evinizde ya da kişisel yaşam alanlarınızda kişiliğinizi yansıtmak için birbirinden farklılık dekoratif aydınlatma araçlarının birinden yararlanabilirsiniz. Değişik modellerdeki avizeler, sıra dışı duvar lambaları, renkli şamdanlar ve buna benzeyen beğeninize uygun olan eşyaları yaşam alanınızı kişileştirmek için kullanılabilir, bu aydınlatma eşyaları ile şık tasarımlar oluşturabilirsiniz.

 Dekoratif Aydınlatma Nerelerde Kullanılır?

Dekoratif aydınlatma malzemeleri, görev ya da vurgu gibi pek çok amaç doğrultusunda kullanılabilmektedir. Dekoratif armatürler ise diğer aydınlatma eşyalarına göre çok yönlü özelliklere sahip olarak bilinir. Bulunduğumuz yerin havasını değiştirmek için kullanabileceğiniz en uygun eşya, dekoratif aydınlatma eşyalarıdır. Dekoratif aydınlatmayı aydınlatması yapılacak herhangi bir mekanda veya yapıda kullanabilirsiniz. Sosyal alanların tümünde kullanılabilen aplik, pandantif, armatür, LED ve buna benzer ürünler stil ve dizayn dışında kullanım amaçlarına göre de tasarlanabilir. Bu sayede dekoratif olarak kullanılan eşyalar aynı zamanda bir işleve de sahip olmuş olur.

Dekoratif Aydınlatma Çeşitleri Ve Yapıları Nelerdir?

Dekoratif aydınlatma çeşitleri, üç biçimde üretilirler. Kullanım alanları genellikle evler ya da iş yerleri olan dekoratif armatürler, pek çok eve hoş bir hava katmak için kullanılır. Dekoratif aydınlatma için kullanılan çeşitler şunlardır:

  • Floresan ampuller
  • Akkor flamanlı ampuller
  • Vitrin armatürleri

Led spotlar ile ve optik kablolar ile yapılmakta olan aydınlatma armatürleri de dekoratif aydınlatma sistemlerini kullanılmakta olan dekoratif aydınlatma eşyalarıdır. dekoratif aydınlatma çeşitleri ve yapıları hakkında daha fazla ve detaylı bilgi edinmek istiyorsanız firmamızın sahip olduğu Emci adlı web sitesi üzerinden iletişim bilgilerimize ulaşabilir ve müşteri temsilcileri ile görüşerek dekoratif aydınlatma çeşitleri hakkında daha fazla ve detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Dekoratif Aydınlatma